Description
ALDC on Bacillus subtilis -kulttuurista valmistettu aine, joka estää diasetyylin muodostumista oluessa rikkomalla alfa-asetolaktaatin asetoiiniksi ennen kuin se ehtii muodostaa diasetyyliä. Näin ALDC vähentää diasetyylin poistamiseen tarvittavaa kypsytysaikaa oluen valmistuksessa. Edut
- Vähentää diasetyylin tuotantoa
- Lyhentää kypsytysaikaa
- Parantaa astioiden käyttöastetta
- Parantaa oluen laatua
Käyttö: Tuote voidaan lisätä jäähtyneeseen vierteeseen käymisastiaan siirron aikana 1-5 grammaan / 100 litraa eli 10 – 50 ppm. Käymisen jälkeen 0,4-1 grammaa / hehtolitra käymisastian pohjalle, jonka jälkeen sekoitus hiilidioksidilla 5 -15 minuuttia. ALDC toimii parhaiten puh-välillä 5-7 ja lämpötilavälillä 25-40°C
Lisätietoja valmistajan tuotetietolomakkeelta.
Reviews
There are no reviews yet.