Juomatarviketukku Lappo Oy | Kulkuripellontie 5 21420 Lieto | +358 50 526 3100 | [email protected]

Entsyymi ALDC Murphy & Son 1 kg

249,66 

Tuotenumero 10118400 Tuoteryhmä

ALDC is an enzyme for fast breakdown of diacetyl-precursors in beer, preventing off-flavors and reducing maturation times especially in lager and highly hopped beers.

In stock

Description

ALDC on Bacillus subtilis -kulttuurista valmistettu aine, joka estää diasetyylin muodostumista oluessa rikkomalla alfa-asetolaktaatin asetoiiniksi ennen kuin se ehtii muodostaa diasetyyliä. Näin ALDC vähentää diasetyylin poistamiseen tarvittavaa kypsytysaikaa oluen valmistuksessa. Edut

  • Vähentää diasetyylin tuotantoa
  • Lyhentää kypsytysaikaa
  • Parantaa astioiden käyttöastetta
  • Parantaa oluen laatua

Käyttö: Tuote voidaan lisätä jäähtyneeseen vierteeseen käymisastiaan siirron aikana 1-5 grammaan / 100 litraa eli 10 – 50 ppm. Käymisen jälkeen 0,4-1 grammaa / hehtolitra käymisastian pohjalle, jonka jälkeen sekoitus hiilidioksidilla 5 -15 minuuttia. ALDC toimii parhaiten puh-välillä 5-7 ja lämpötilavälillä 25-40°C

   

Lisätietoja valmistajan tuotetietolomakkeelta.

Additional information

Weight 1 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Entsyymi ALDC Murphy & Son 1 kg”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Yhteensopivia tuotteita