Description
Lallemand Verdant IPA – kuivattu NEIPA-hiiva
Lallemandin ja brittiläisen Verdant Brewing Co:n yhdessä jalostama kanta erityisesti maltaisille, humalavetoisille oluille. Verdant IPA tuottaa hedelmäisen, täyteläisen suutuntuman ja vivahteen oluen runkoon.
- Käymislämpötila: 18 – 23 °C
- Käymisaste: Keskitaso – korkea
- Laskee vierteen pH:n välille 3,2 – 3,5 pH (0,1 – 0,4% happoa)
- Annostus 0,5 – 1 g / l
- Flokkulaatio: Keskiasteinen
- Alkoholinkesto: 10 %
Mikrobiologia:
- Saccharomyces cerevisae -kanta
- Elinkelpoista hiivaa > 5×1^9 CFU/g
- Kuiva-aineita > 93 – 96%
- Bakteereja <1 per 1 x 10^6
- Diastaticus – negatiivinen
SÄILYTETTÄVÄ KYLMÄSSÄ
Reviews
There are no reviews yet.