Juomatarviketukku Lappo Oy | Kulkuripellontie 5 21420 Lieto | +358 50 526 3100 | [email protected]

Dry yeast Lallemand Philly Sour 11 g

(1 customer review)

6,90 

Tuotenumero 20116400 Tuoteryhmä

Lachancea –hiivan kanta, joka tuottaa maitohappoa normaalin etanolikäymisen yhteydessä. Tuloksena on kanta, joka hapattaa oluesi käymisen yhteydessä. Sopii erinomaisesti kokeilijoille ja hapanoluiden helppoon valmistukseen.

In stock

Description

Lallemand Philly Sour – maitohappoa tuottava hiiva

Philly Sour on hapanhiiva – käymishiiva, joka tuottaa maitohappoa samaan aikaan alkoholin kanssa. Tuloksena on kanta, jolla teet hapanoluen ilman erillistä bakteerikäsittelyä ja hapattamista. Maultaan Philly Sour on hapan, punaisen omenainen ja persikkainen. Philly Sour kestää hyvin humalointia, joten se sopii todella hyvin Sour IPA -tyyleihin ja muihin voimakkaasti humaloituihin hapanoluisiin.

SÄILYTETTÄVÄ KYLMÄSSÄ

  • Käymislämpötila: 20 – 25 °C 
  • Laskee vierteen pH:n välille 3,2 – 3,5 pH (0,1 – 0,4% happoa)
  • Annostus 0,5 – 1 g / l
  • Flokkulaatio: Korkea
  • Alkoholinkesto: 9 % 

Mikrobiologia:

  • Lachancea -kanta
  • Elinkelpoista hiivaa > 1×1^9 CFU/g
  • Kuiva-aineita > 93 – 96%
  • Bakteeria <1 per 1 x 10^6

Additional information

Weight 0,02 kg
manufacturer

Lallemand

hiiva-tyyli

Wild yeast

hiiva-muoto

Dry yeast

hiivat-käymisaste

74 %, 80 %

hiivat-käymislämpötila

20 ° C, 25 ° C

hiivat-flokkulaatio

High

hiivat-abv

9 %

Beer-style

Sour ale

1 review for Dry yeast Lallemand Philly Sour 11 g

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dry yeast Lallemand Philly Sour 11 g”

Your email address will not be published. Required fields are marked *