Description
Belma
Uusi, lähes vahingossa syntynyt Washingtonilainen aromi- ja katkerolajike. Belman erikoisuus on yhdistelmä mansikan ja trooppisten hedelmien aromeja, mikä tekee siitä erinomaisen lisän Pale Ale -resepteihin.
Humalan ominaisuudet pähkinänkuoressa:
Alla olevat arvot ovat lajikkeelle tyypillisiä keskiarvoja. Todelliset arvot vaihtelevat satokausittain. Lue lisää humalan ominaisuuksista täältä.
Alfahappoja | 8,5 – 12,5 % |
Betahappoja | 4 – 8 % |
Co-humuloneja | – % |
Säilyvyys | Säilyttää n. 70 – 75 % alfahapoista 6 kk varastoinnin jälkeen (20°C) |
Eteerisiä oljyjä | 1 – 2,5 ml / 100g |
Myrseeniä | 65 – 68 % |
Humuleenia | – % |
Karyofylleeniä | – % |
Farneseeniä | – % |
Muita öljyjä (mm. beta-piniini, linalooli, geranoili ja seliniini) | 32 – 35 % |
Vaihtoehtoiset lajikkeet | Hull Melon, Pacific Gem |
Sopii tyyleille | Pale Ale, Blonde Ale, Pilsner, Vehnäolut, NEIPA, Porter |
Humalapelletit ovat humaloita joista on otettu varret pois, jauhettu ja puristettu pieniksi pötköiksi. Käytetään noin 10% vähemmän kuin humalakukintoja, joilla on samanlainen alfataso. Humalapellettejä voidaan säilyttää pidempään ja niiden saatavuus ympäri vuoden on parempi.
Kaikki humalat on pakattu erityiseen tyhjiöpakkaukseen, joka suojaa humalaa valolta. Saatavuus ja alfahappopitoisuudet riippuvat suuresti jokaisesta sadosta. Pakkauksissa on aina merkittynä satovuosi ja tarkka alpha-happopitoisuus.
Reviews
There are no reviews yet.