Juomatarviketukku Lappo Oy | Kulkuripellontie 5 21420 Lieto | +358 50 526 3100 | [email protected]

Barbe Rouge - 2021

11,12 /100 g

Tuotenumero 3010630121 Tuoteryhmät , Tag

Voimakkaan marjainen, mansikkan, vadelman ja punaherukan arominen ranskalainen aromihumala. Maussa myös runsaasti hedelmäisyyttä, kuten limeä, kumkvattia ja appelsiinia. Sopii erinomaisesti kuivahumalointiin.

Out of stock

Haluatko ilmoituksen sähköpostiiisi kun tuotetta on jälleen varastossa?

Description

Hedelmäinen ranskalainen aromihumala, sukua Strisselspaltille. Tuo kuivahumalointiin häivähdyksen mansikkasorbettia, sekä vivahteita kumkvatista ja appelsiinista.

Humalan ominaisuudet pähkinänkuoressa:

Alla olevat arvot ovat lajikkeelle tyypillisiä keskiarvoja. Todelliset arvot vaihtelevat satokausittain. Lue lisää humalan ominaisuuksista täältä.

Alfahappoja 3 – 10 %
Betahappoja 3 – 5 %
Co-humuloneja 24 – 28 %
Säilyvyys Säilyttää noin 70% alfahapoista 6 kuukauden varastoinnin jälkeen (20ºC)
Eteerisiä oljyjä 1 – 3 ml/100g
Myrseeniä 35 – 60 %
Humuleenia 15 – 25 %
Karyofylleeniä
Farneseeniä 2 – 4 %
Muita öljyjä (mm. beta-piniini, linalooli, geranoili ja seliniini) 11 – 48 %
Vaihtoehtoiset lajikkeet
Sopii tyyleille Belgian Ale, Amber, Pilsner, Bière de Garde, Pale Ale, Black IPA, Porter & Saison

 

Humalapelletit ovat humaloita, joista on otettu varret pois, jauhettu ja puristettu pieniksi pötköiksi. Käytetään noin 10% vähemmän kuin humalakukintoja, joilla on samanlainen alfataso. Humalapellettejä voidaan säilyttää pidempään ja niiden saatavuus ympäri vuoden on parempi.

Kaikki humalat on pakattu erityiseen tyhjiöpakkaukseen, joka suojaa humalaa valolta. Saatavuus ja alfahappopitoisuudet riippuvat suuresti jokaisesta sadosta. Pakkauksissa on aina merkittynä satovuosi ja tarkka alpha-happopitoisuus.

Additional information

Weight 0,1 kg
humala-alfahapot

3 %, 10 %

humala-tyyppi

Aroma hops

Quantity

1 kg, 100 g, 250 g, 5 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Barbe Rouge – 2021”

Your email address will not be published. Required fields are marked *