Juomatarviketukku Lappo Oy | Kulkuripellontie 5 21420 Lieto | +358 50 526 3100 | [email protected]

Bag-in-box stand-up 3 litres – Apple – 1 pcs

1,95 

Tuotenumero 50210600 Tuoteryhmä Tag

Kätevä itsestään pystyssä pysyvä stand-up pouch säilöö mehusi ja viinisi varmasti ja tekee nauttimisesta helppoa. Omenakuvioitu pakkaus sopii erinomaisesti mehulle.

In stock

Description

Hanapakkaus Stand Up Pouch 3 litraa

Monikerroksinen bag in box- pakkaus. Tämä pussi sopii loistavasti mehuille, viineille ja muille hiilihapottomille juomille samalla tavalla kuin muutkin hanapakkaukset. Pussittaessasi viiniä huolehdi että käyminen on täysin loppunut. Tämä pussi suojaa juomaasi valolta sillä siinä on yksi kerros paksua materiaalia joka ei päästä valoa läpi.

Pussissa on samanlainen korkki kuin normaalissa hanapakkauksessa, korkin aukon halkaisija on 3 cm. Pussi voidaan täyttää käsin, kun pussi on täynnä tulee korkki painaa pohjaan asti kiinni. Tämä pussi ei tarvitse mitään erillistä pahvipakkausta käyttöä varten vaan se pysyy itsestään pystyssä.
Pussi kestää jopa 100 asteisia nesteitä. Kahvat helpottavat kantamista ja pussin nostamista.

Hanapakkausten suuri etu verrattuna pulloihin ja purkkeihin on se että niissä juoma säilyy huomattavasti pidempään kun ne otetaan käyttöön. Hanan venttiilin avaamisen jälkeen ei päästä ilmaa sisään joten ne säilyvät avaamisen jälkeen viikkoja. Mehuja ja viinejä voidaan säilyttää pusseissa huoneenlämmössä tai vaikka pakastaa – 18 asteessa asti.

Hanapakkauksen todellinen tilavuus vaihtelee hieman tuotantoerittäin. Älä täytä pakkausta äärimmilleen, vaan mittaa pakkaukseen ilmoitetun tilavuuden mukainen määrä.

Bag in box hanapussit ovat kertakäyttöisiä.

  • Kestää kuumia mehuja
  • Kestää pakastamista
  • Helppo käyttää

Additional information

Weight 0,1 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bag-in-box stand-up 3 litres – Apple – 1 pcs”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Yhteensopivia tuotteita

No results found.