Black Friday 2022 Lapolla

Black Friday -tarjoukset 2022

Black Fridayn tarjoukset tulevat voimaan torstaina 24.11. klo 20.00 ja ovat voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää tai sunnuntaihin 28.11. kello 23.59 asti.

Grainfather -tuoteperhe – 20 %

Mustan perjantain lippulaivatarjouksemme tuttuun tapaan taas Grainfather-tuoteperheen mainiot mäskäys-, käymis- ja jäähdytyslaitteet. Grainfather G30, sekä yhteensopivat Conical Fermenter ja Glycol Chiller -laitteet nyt -20%.

Huom! Toimitukset viikolla 48!

Lapon suositut Brewpackit nyt -50 % ja Fermzilla 55 -käymisastia

Fermzilla-käymisastiat ovat kevyitä, PET-muovista valmistettuja, paineenkestäviä ja kartiopohjaisia astoita, jotka varsinkin Black Friday hinnoilla ovat erittäin monipuolinen ja huokea ratkaisu

 

Paineenkestävyytensä ansiosta Fermzillat sopivat niin paineenalaiseen käyttämiseen, kuin tarjoiluun suoraan käymisastiasta. 

Lapon Brewpackit ovat täysmallasreseptipaketteja, jotka sopivat puoleen hintaan oikein mainiosti käymään uudessa Fermzillassasi.

Brew Lion -aloituspakkaukset uutteella – 20 %

Brew Lion -pakkaukset ovat 20 litran aloituspakkauksia erityisesti uutteista valmistettavaa olutta ajatellen. Nyt kombona paketti ja uute -20 %.

 

Kaikki hanapakkaukset – 30 %

Varaudu tuleviin mehustuskausiin nyt hyvin hinnoin! Lapon Black Friday -tarjouksissa kaikki hanapakkausmallit nyt – 30 %! Kirkkaita ja itseseisovia bag-in-box -pakkauksia nyt suoraan varastosta nopeasti ja edullisesti.

 

Muita päivän tarjouksia!

Mark’s Keg Washer astia- ja pullopesurilla kotipanimon välineet hohtavan puhtaiksi. Grain Gorilla -mallasmyllyillä rouhit juuri omaan laitteeseesi sopivat maltaat ja Mikkellerin Suuri Olutkirja vaikka pukinkonttiin tutulle lahjaksi!